Raspberry Pi konečně v ČR

Je to tak, první Malinové kousky úspěšně dorazily i do našich končin! Žel bohu já nejsem z těch vyvolených, mé trýznivé čekání pokračuje, nyní ještě umocněno opovrženíhodnou závistí ;)

Ale protože jsem férovej kluk, odkážu vás na „konkurenci„, která se s Raspberry Pi už pochlubit může. A co víc, autor webu má doma RasPi dokonce dvakrát! Pokud by vám čtení na jeho webu nestačilo, pokračujte na root, kde je k přečtení krátká recenze.

Tímto prosím šťastné majitele Raspberry Pi, aby odhodili stud a pochlubili se třeba fotkami, videi či krátkým povídáním. Opravdu, na kolenou klečím, ručičkama prosím, smutně koukám a vůbec. Budu vděčný za jakýkoliv zveřejnění schopný materiál ;) Odměnou budiž mé neskonalé díky!

 

4 thoughts on “Raspberry Pi konečně v ČR

  1. Prestavam pomalu verit, ze bych ho mohl jeste tento rok mit. Dlouho jsem nedostal update od RS. Moznost zakoupit malinu dostanu urcite v dobe, kdy budou na svete novejsi nebo srovnatelne produkty :‘-(

    • tak mi dnes dosel email :)

      Raspberry Pi – Time to order

      Place your order for a Raspberry Pi from RS Components and Allied Electronics today

      nevahal jsem a hned sem objednal. tak uvidime kdy dorazi :)

  2. Já obědnal v březnu a zatím přišel pouze e-mail, že se odkládá expedice mimo UK kvůli nějakým technickým korekcím aby Raspi dostalo značku CE :(

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.