První Maliny si našly cestu k majitelům

Maliny z první várky si konečně i přes celou řadu větších či menších zdržení našly cestu ke štastným majitelům. Zároveň začala sériová výroba, možná se tak my ostatní dočkáme svých RasPi o něco dříve, než jsme čekali (viz. oficiální blog: „…backlog should be cleared sooner than some of you were hoping…“) Každopádně v tomto týdnu sledujte stav svých objednávek v systémech element14/RS a jakmile se něco šustne, dejte vědět ;)

S tím, jak se počítač konečně dostal du rukou lačných geeků, začíná být konečně trochu živo. I v případě, že máte nepřekonatelný odpor k sociálním sítím, sledujte na Twitteru hashtag #raspberrypi, chcete-li se udržet v obraze. Na youtube se objevují první videa od samotných uživatelů, zatím jde jen o takové první kapky, na bouři si ještě musíme chvíli počkat :)

Zdroj: http://www.raspberrypi.org/archives/1022

A ještě bonus: k dispozici ke stažení je nová verze Debianu pro Raspberry Pi s několika vylepšeními ohledně výkonu, viz. http://www.raspberrypi.org/archives/1040. Debian je aktuálně doporučovanou distribucí, Fedora je zatím trochu problémová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.